Acordades les bases del Concurs Oposició d’estabilització

Aquest matí hem mantingut una nova reunió del Grup de Treball d’Estabilització de la Mesa General, en el que UGTPRESONS participa en representació única de l’àmbit penitenciari.

A la reunió d’avui s’han tractat diversos temes relacionats amb els processos d’estabilització, però principalment ha estat centrada a tancar l’estructura de bases del procés de concurs-oposició d’estabilització, que tindrà una puntuació màxima de 100 punts i es desenvoluparà de la següent manera:

FASE D’OPOSICIÓ (60 punts)

Consistirà en una única prova, conformada per dos exercicis tipus test no eliminatoris, el primer de caràcter teòric que tindrà una valoració màxima de 25 punts i el segon de caràcter pràctic valorat en 35 punts. Els dos exercicis faran mitjana i es requerirà una puntuació mínima global de 30 punts.

FASE DE CONCURS (40 punts)

En aquesta fase es valoraran els següents supòsits:

· Serveis prestats (puntuació màxima 32 punts)

Es valoraran a raó de 0,56 punts per mes treballat els serveis prestats a l’Administració de la Generalitat al mateix cos objecte de la convocatòria i a raó de 0,186 per mes treballat els serveis prestats en altres administracions en cossos amb funcions assimilades.

· Superació sense plaça d’un concurs-oposició (2 punts)

· Coneixements de català (puntuació màxima 3 punts)

Es valoraran a raó de 0,75 punts els certificats de nivell superior a l’exigit en la convocatòria, el de llenguatge jurídic, el de llenguatge administratiu i el de correcció de textos.

· ACTIC i equivalents (puntuació màxima 3 punts)

Es valorarà amb 1 punt el nivell bàsic, amb 2 el mitjà i amb 3 l’avançat.

CRITERIS DE DESEMPAT

Els empats es dirimiran primer a favor del participant que es trobi en servei actiu al cos objecte de la convocatòria i si persisteix a favor de qui estigui en actiu a l’Administració de la Generalitat.

Si aquest continués es dirimirà pels serveis prestats al cos objecte de la convocatòria, després per major puntuació total a la fase d’oposició, major puntuació a la prova de caràcter pràctic i, per últim, major antiguitat global a l’Administració de la Generalitat.

En cas de persistir l’empat, es realitzarà una prova de desempat.

La publicació de la convocatòria es preveu per al mes de novembre i donarà una altra claríssima oportunitat per a que aquells interins que no s’estabilitzin per mitjà del concurs de mèrits ho puguin fer per una altra via.

Recordeu que a l’àmbit d’execució penal els processos i places que s’ofertaran seran les següents:

· Juristes: 7 places.

· Psicòlegs: 28 places.

· Pedagogs: 3 places.

· Treballadors Socials: 15 places.

· Educadors Socials: 21 places.

· Tècnics Especialistes: 97 places.

Pel que fa als temaris dels cossos de l’àmbit d’execució penal, UGTPRESONS hem presentat esmenes a les propostes presentades per l’Administració i, molt probablement, estarem en condicions de tancar uns temaris al llarg de la setmana vinent.

Recordeu que els temaris que entraran en aquest procés d’estabilització seran:

· Juristes: 30 temes de la part específica.

· Psiclegs: 30 temes de la part específica.

· Pedagogs: 30 temes de la part específica.

· Treballadors Socials: 26 temes de la part específica.

· Educadors Socials: 15 temes de la part general, excepte aquells que tinguin una antiguitat inferior a 3 anys que llavors s’hauran de preparar 26 temes de la part específica.

· Tècnics Especialistes: 13 temes de la part específica.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 23 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca