Dos noves agressions a funcionaris

Han passat 2 dies des de la incorporació de la nova Directora al nostre centre i UGTPRESONS ha d’informar de dues noves agressions a dos companys.

Els fets han succeït al MR05, on un funcionari ha intentat frenar a un intern que anava a agredir-ne un altre. Però, aquest intern l’ha acabat subjectant fortament per espentejar-lo amb molta violència contra una de les parets del pati, per la qual cosa ha hagut que ser atès pels Serveis Mèdics del centre.

UGTPRESONS no ens cansarem de recalcar que només gràcies a la  professionalitat i ràpida actuació dels companys s’han evitat mals majors, tot i que l’intern s’ha mostrat molt violent durant tot el seu trasllat al DERT.

Després d’aquest incident, en el mateix mòdul un altre intern ha insultat i amenaçat de mort als funcionaris, i, un cop al DERT, en l’escorcoll, ha llençat un cop de colze cap a un dels funcionaris que sortosament l’ha pogut esquivar, però durant la reducció ha resultat lesionat al genoll, provocant el seu trasllat a la Mútua. Li desitgem una ràpida recuperació i recordem a la direcció que li doni el suport necessari en tots els aspectes, tan jurídic com en l’àmbit personal.

L’actual directora pot així comprovar que continuem amb la perillosa dinàmica establerta al CP Lledoners durant tot aquest any, i, que s’ha vist incrementada durant els mesos d’estiu, amb continus CODIS 02 que ja varen provocar greus incidents a la setmana calenta a mitjans de juny o que 2 companys fossin agredits el mes de juliol.

UGTPRESONS, davant d’aquesta conjectura, vàrem fer diverses propostes a la Subdirectora d’Interior, de les quals només es va dur a terme la PUJADA VOLUNTÀRIA PEL MATÍ i la TARDA. La resta de propostes no es van implementar, ja que hi havia un buit de poder per falta de directora.

Per aquest motiu, UGTPRESONS emplacem la directora a què ens reunim al més aviat possible per buscar solucions que ajudin a revertir aquesta difícil situació.

Salut!

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, a 9 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca