Integració del PRP al complement específic

EL DEPARTAMENT D’ECONOMIA S’INVENTA CRITERIS RESTRICTIUS PER ESTALVIAR-SE 4 EUROS

Patètic i ridícul és l’argument esgrimit pel Departament de Justícia per defensar el motiu pel qual alguns professionals penitenciaris no cobraran una part o la totalitat dels endarreriments pactats a l’acord d’integració del PRP.

Un cop conegudes les quantitats retribuïdes i vistes les disfuncions generades UGTPRESONS ens hem posat aquest matí en contacte amb els responsables penitenciaris (ahir era festiu a Barcelona) per exigir explicacions dels motius pels quals no s’han pagat les quantitats pactades a la totalitat dels treballadors i treballadores.

L’argument és el següent:

“Hem fet consulta al Departament d’Economia i al tractar-se d’un increment retributiu sectoritzat a un col·lectiu concret, els endarreriments pactats no operen en les baixes iniciades l’any 2021 que s’han mantingut o encara es mantenen al llarg del 2022”.

En resum, que per estalviar-se una quantitat ridícula, han decidit no pagar els increments corresponents al temps que s’hagi estat de baixa durant aquest 2022 quan l’inici de la mateixa s’hagi produït abans del 31 de desembre de 2021.

Això sí, si la baixa s’ha iniciat l’1 de gener de 2022 llavors no hi hauria afectació i es cobrarà el 100%.

No cal dir que per UGTPRESONS això és una aberració interpretativa i que vulnera l’acord d’integració que vam subscriure.

Malauradament, tot i que UGTPRESONS hem demanat una rectificació d’ofici per part del Departament de Justícia aquesta no es produirà i només ens deixa el camí de la via judicial per reclamar el que considerem nostre.

Per tant UGTPRESONS posem els nostres serveis jurídics a disposició dels afiliats i afiliades que considerin vulnerats els seus drets, en aquets cas retributius.

Si us considereu afectats per aquesta nova decisió injusta poseu-vos en contacte amb els vostres delegats i delegades del centre o directament amb nosaltres per qualsevol dels mitjans que teniu a la vostra disposició.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 27 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca