Publicat el concurs de comandaments de Cap d’Unitat, CAF, EEAA i RIET

Aquest matí s’ha publicat al DOGC la convocatòria del concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de llocs de comandament i singulars dels centres penitenciaris de Catalunya (JUS/031/2022).

Després de l’ultima reunió de bases celebrada el passat 11 de juliol, en la que UGTPRESONS vam exigir una diferent distribució de les puntuacions atorgades als supòsits que conformen la 1a fase del concurs i, més concretament, que la puntuació destinada al treball desenvolupat continués sent de 40 punts, la secretaria va presentar el 22 de juliol una darrera proposta de bases comunicant el que avui s’ha concretat: la publicació del concurs.

No obstant, i malgrat UGTPRESONS no estem d’acord amb les bases de la convocatòria, podem considerar com una bona notícia la seva publicació després de 14 anys des del darrer concurs ja que possibilitarà que:

  • Gairebé 150 companys i companyes que es troben actualment ocupant un lloc de comandament provisional puguin optar a consolidar-lo, i
  • S’alliberin idèntic nombre de llocs reservats (ara bloquejats per aquests 150 companys) i puguin oferir-se com a vacants al concurs de trasllats de Tècnics Especialistes que es publicarà properament.

Finalment la convocatòria estableix que sobre un total de 100 punts la primera fase es valorarà amb 80 punts i la segona fase (prova escrita) amb 20 punts.

Primera fase:

  • Treball desenvolupat: 30 punts
  • Formació i perfeccionament: 15 punts
  • Grau personal consolidat: 6 punts
  • Antiguitat a l’administració: 18 punts
  • Titulacions acadèmiques: 5 punts
  • Coneixements de llengua catalana: 6 punts

Segona Fase:

  • Supòsit pràctic tipus test amb 20 preguntes relacionades amb les funcions dels llocs a proveir.

La sol·licitud i altres tràmits associats a la participació en la convocatòria s’han de dur a terme per mitjans electrònics, a través de l’enllaç que hi ha a la intranet i al web del Departament de Justícia, així com al portal ATRI, seguint les instruccions que proporciona l’aplicació habilitada, i s’ha de presentar dins el termini de 15 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació avui al DOGC (del 7 de setembre a les 8.30 hores fins al 27 de setembre).

La relació de places ofertades, tant vacants com de resultes, les podreu trobar en aquest quadre:

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 6 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca