Reunió concurs horari

La Direcció del centre ha convocat les seccions sindicals per posar-nos al dia del concurs horari anual, que des d’UGTPRESONS havíem demanant des de fa dies, ja que es va posposar per a després de les vacances d’estiu.

El Gerent ha fet un breu resum de les places oferides on podran concursar de manera voluntària tots els GAMV, GAMP, CAF i CUSIS amb destinació definitiva al centre. I de manera obligatòria tots aquells GAMV, GAMP, CAF i CUSIS amb destinació provisional.

L’ordre i criteris seran els mateixos com cada any: primer triaran el personal amb destinació definitiva, posteriorment el personal en comissió de serveis i per últim el personal interí. L’antiguitat que es tindrà en compte a l’hora de triar plaça serà la reconeguda a serveis penitenciaris.

Durant la reunió UGTPRESONS ha denunciat la manca de personal i la necessitat urgent de dotar de més dotació el centre, concretament la necessitat de dotar de més personal de vigilància interior al poliesportiu com a la zona educativa on estan treballant sense cap garantia de seguretat els  educadors i monitors, i on darrerament s’han registrat incidents violents i greus.  UGTPRESONS insisteix que si no és possible garantir la seguretat d’aquestes activitats amb prou personal, haurien de no celebrar-se i ser cancel·lades.

Des de la direcció s’han compromès a estudiar-lo i es tractés més detalladament a la pròxima reunió amb la Subdirectora d’Interior i el director que avui no hi eren.

El calendari del concurs horari queda de la manera següent:

  • 28/09/2022 > Publicació
  • 28/09/2022 al 13/10/2022 > Recollida de sol·licituds
  • 27/10/2022 > Publicació de l’assignació provisional
  • 27/10/2022 al 04/11/2022 > Període d’al·legacions
  • 07/11/2022 > Publicació resultats definitius
  • 14/11/2022 > Aplicació de nous horaris

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Figueres, 29 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca