Trasllat de les internes de Brians 1 a Lledoners

Aquest matí ens hem trobat amb la notícia als mitjans de comunicació, del possible trasllat al CP. Lledoners en els pròxims mesos de totes les internes penades que actualment estan ubicades al CP. Brians 1.

UGTPRESONS considerem que de confirmar-se aquesta informació, que representa un canvi molt important en l’organització dels centres penitenciaris de Catalunya, es produirà una afectació en les condicions laborals tant de les companyes que actualment presten servei al departament de dones del CP Brians 1, com per a la plantilla actual del CP Lledoners, que veurà com s’incrementa el nombre d’intens en més d’un centenar.

És de nou indignant que els professionals penitenciaris ens hàgim d’assabentar d’una important decisió com aquesta, que ja sembla irreversible, pels mitjans de comunicació, i hem demanat una reunió urgent per tal que ens expliquin com i quan pensen fer aquest trasllat si finalment es produeix.

Qualsevol afectació envers els treballadors ha de ser consensuada abans amb la part social. Volem saber quina afectació pot tenir aquest possible trasllat sobre les plantilles actuals, com es redimensionaran en funció dels canvis que s’apliquin, tant en l’àmbit d’interior com en el de rehabilitació, i com pensen reestructurar els centres penitenciaris afectats i la seva organització interna, i per extensió, el sistema penitenciari català.

Exigim que aquesta reunió se celebri al més aviat possible i exigirem tota la informació tant del projecte que té el Departament com de les condicions del possible trasllat i la seva afectació global.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 8 de setembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca