Cursos Català C2 / C1 / B2

UGTPRESONS t’informa dels cursos de català B2, C1, i C2 sense cost per les afiliades i afiliats a UGT. Podeu fer les preinscripcions des de avui mateix i fins el dia 27 d’octubre de 2022 a les 23:59h, a la web www.forumformat.com

Les places seran limitades i la modalitat ONLINE.

Accedeix a tota la informació i a la pàgina per fer la preinscripció, clickant el següent enllaç:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca