Reunió d’UGTPRESONS amb el grup parlamentari del PSC

RECLAMEN UNA PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA PER COBRIR LA NOSTRA JUBILACIÓ ANTICIPADA

UGTPRESONS ens vam reunir ahir al Parlament de Catalunya amb els diputats del Grup Parlamentari del PSC Ruben Viñuales, Judith Alcalà i Oscar Aparicio per tractar les diverses problemàtiques que afecten els professionals penitenciaris.

UGTPRESONS hem centrat la reunió principalment en la nostra jubilació anticipada, però sense oblidar altres qüestions que a hores d’ara més afecten als professionals penitenciaris, com la preocupació al nostre col·lectiu pel futur immediat que s’obre amb el retorn com a Secretari de Mesures Penals d’Amand Calderó, quan fa només fa un any aproximadament que va dimitir del mateix càrrec.

Per això hem manifestat al grup parlamentari del PSC que farem un control exhaustiu de la seva activitat i els hem traslladat que UGTPRESONS exigirem el compliment de tots els compromisos adquirits pel Govern.

D’altra banda, UGTPRESONS, hem demanat al grup parlamentari del PSC que en el marc dels pressupostos catalans que finalment es puguin arribar a aprovar pel 2023,  presentin esmenes en el cas que aquests no contemplin en el seu redactat la partida pressupostària necessària per donar compliment a l’Acord de Jubilació Anticipada dels professionals penitenciaris. En el mateix sentit els hem demanat que en el cas que aquesta partida no aparegui en els pressupostos, i ERC demani el suport del PSC per aprovar-los, exigeixin que, per donar aquest suport, la partida pressupostària aparegui en el redactat final dels pressupostos.

També els hem demanat la seva intervenció directa i interlocució amb el PSOE a         Madrid perquè el dictamen final del Ministerio de Ocupación y Seguridad Social, respecte de la jubilació anticipada, s’agilitzi i es resolgui al més aviat possible.

Els diputats del PSC s’han compromès a col·laborar en tot el que estigui a les seves mans respecte a les nostres demandes, seguint la línia que sempre han mantingut quan els hem demanat el seu recolzament.

UGTPRESONS continuarem buscant aliances i reunint-nos amb les institucions per tal de fer realitat el que reclamem des de fa anys.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 20 d’octubre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca