Vulneració de drets dels participants a la JU030

UGTRESONS EXIGIM UN PERMÍS PER ANAR A L’ACTE PÚBLIC I EL CESSAMENT DEL SUBDIRECTOR GENERAL DE RRHH

UGTPRESONS hem vist avui com novament des de la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics s’adopten mesures que atempten directament contra els drets dels treballadors. El subdirector general ha emès un comunicat adreçat als centres on informava que no s’havia de concedir el permís pel temps indispensable per anar a l’acte públic d’adjudicació de llocs de treball del personal aprovat a la JU030.

Immediatament, ens hem posat en contacte amb l’administració per denunciar aquest fet i exigir que, com no pot ser d’una altra manera, s’autoritzi com a mínim el temps indispensable necessari per assistir a l’acte públic. En primer lloc, perquè és un acte presencial convocat per un tribunal d’un procés selectiu, però és que a més a més al darrer procés selectiu del cos de treballadors socials, en el que participaven companys de centres penitenciaris, se’ls va autoritzar aquest permís cobrint les seves hores de feina per assistir-hi, el que suposa, per tant, un greuge comparatiu entre diferents col·lectius en idèntiques circumstàncies.

UGTPRESONS estem farts dels continus atacs que patim des d’aquesta subdirecció, amb contínues vulneracions i interpretacions interessades dels acords signats, com en el darrer cas, on es va intentar modificar l’horari del personal de rehabilitació. O amb la permanent negativa a convocar la comissió de seguiment i al bloqueig constant en la cobertura de les substitucions que es generen als centres, sense contractar el personal necessari per a garantir la cobertura dels serveis, deixant-los sota mínims, posant en greu risc la seguretat dels treballadors i dels centres, amb un continu d’aldarulls i agressions que fa insuportable una feina ja de per si dura i exigent.

UGTRESONS exigim una rectificació i que es facin urgentment els tràmits necessaris per a garantir el gaudiment d’un permís per assistir a l’acte públic, com a mínim pel temps indispensable, pels treballadors que hagin aprovat la JU030 i així ho hagin sol·licitat,

UGTPRESONS ens adreçarem per escrit a la consellera i al secretari de mesures reclamant el cessament immediat del subdirector general de Recursos Humans i Econòmics.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 26 d’octubre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca