Ens enfonsem

Podríem posar-nos a comptar una vegada més tots els incidents que hem patit en els últims temps al nostre Centre penitenciari, lamentar-nos pel número (ahir un altre codi 4), la violència, la freqüència, les conseqüències que estan tenint per la nostra integritat física i per la nostra estabilitat psicològica. Podríem també felicitar els nostres companys per la seva implicació sense recompensa, culpabilitzar a la Direcció per la gestió del Centre penitenciari de Joves, o criticar les polítiques de permissibilitat absoluta que s´estan aplicant a Catalunya per part del Departament.

Però, tot això ja ho hem fet i, lluny de portar-nos a la millora de la seguretat al Centre ens ha portat a tot el contrari. Tenim clar que les decisions que s´han pres des dels despatxos dels nostres dirigents ens han portat a una situació totalment insostenible al nostre Centre penitenciari, però, dit això, volem mirar endavant, buscant solucions i no culpables.

Com ja vam demanar l´altre dia, necessitem tenir una reunió amb la Consellera, el Secretari General del nostre Departament, la Direcció del Centre Penitenciari de Joves i una comissió de funcionaris del Centre per estudiar un pla de xoc, amb la finalitat de reconduir la situació  caòtica que estem vivint.

Podria ser abans que haguéssim de lamentar conseqüències irreversibles pels nostres administrats o companys?

Salut

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP.Joves

La Roca del Vallès, 19 de novembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca