Reunió de les OOSS amb la Direcció

Companyes i companys us informem que en la reunió entre les OOSS i la direcció del CPO Girona prevista per el dia d’avui les OOSS hem lliurat al director i gerent del centre l’acord que es va signar en l’Assemblea del personal d’interior del dia 8.11.22 així com les propostes que es van consensuar. La direcció del centre ha manifestat que estudiaran les propostes i al llarg de la setmana enviaran a tothom un esborrany amb les seves propostes convidant als treballadors a participar fent propostes.

Les propostes que es van consesuar el pasat dia 8 de novembre i que es van enviar al Director, van ser les següents:

Sr. director,

El dia 08.11.2022 va tenir lloc a l’antiga sala de juntes del nostre centre una assemblea multitudinària a la qual varen assistir tan presencial com telemàticament més del 80% de la plantilla de servei interior i els tres delegats de les OOSS representatives al centre. Arran de les deliberacions tractades en aquesta reunió es va arribar a la conclusió de presentar un escrit dirigit al director del centre i presentar una sèrie de propostes acordades que van en línia amb el tema tractat.

Aquestes propostes són fonamentades en la presència efectiva al centre de la totalitat dels companys de Servei Interior que estiguin de servei potenciant d’aquesta manera la seguretat i el bon funcionament del centre, les quals detallem a continuació:

  1. En cas de regressió de grau d’un intern tothom romandrà al seu servei fins que s’hagi dut a terme aquesta de manera satisfactòria.
  2. En el supòsit d’una previsible alteració de l’ordre per part d’algun intern.
  3. Els companys de servei interior romandran localitzables des del centre mitjançant el seu telèfon mòbil.
  4. Es procurarà que les sortides es duguin a terme en els moments de menys afluència o trànsit d’interns.
  5. Es vetllarà que el temps de sortida per àpats i refrigeris sigui el estipulat en tot moment.
  6. En qualsevol altre cas que per seguretat la situació així ho requereixi.

Per últim recordem que no hi ha ningú que conegui millor les dinàmiques i necessitats del servei interior que els GMO i CRIMO’s del centre, per tant aquestes mesures van en línia del correcte funcionament del nostre centre a tots els efectes.

Salut

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CO. Girona

Girona, 14 de novembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca