Nou Decret Llei regulador del concurs de trasllats d’estabilització

Tal com UGTPRESONS us informaven el passat 5 de novembre i arran de la signatura d’un acord el passat dia 4 amb Funció Pública en el marc de la Mesa General de Negociació, ahir es va publicar al DOGC el Decret Llei 14/2022 on es recull els continguts de l’acord signat.

En aquest Decret Llei, que ha de validar-se al Parlament en el termini màxim d’1 mes, es regulen dos importants punts: El concurs de trasllats post estabilització i la nova “borsa” per a futurs funcionaris de carrera.

Podeu accedir al contingut del Decret Llei clickant l’enllaç:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca