Publicats al DOGC els nomenaments del procés selectiu JU030

Avui s’ha publicat al DOGC el nomenament com a funcionaris de carrera dels 253 interins que van superar el procés de la JU030. Recordem que encara resten dos persones que estan fent les pràctiques als centres penitenciaris i que seran nomenades amb posterioritat a superar aquest període.

Tal com UGTPRESONS hem anat informant, el nomenament d’aquest 253 nous funcionaris de carrera es farà en adscripció provisional, i que serà en el proper concurs de trasllats quan puguin escollir la seva plaça amb una destinació definitiva.

En relació al concurs de trasllats, recordem el que UGTPRESONS portem mesos anunciant i que es troba regulat al Decrer Llei 14/2022, i és que la primera convocatòria de concurs de trasllats posterior a la finalització de tots els processos d’estabilització, prevista per abans del proper estiu,  disposarà que l’adjudicació definitiva dels llocs de treball es faci en dues fases:

  • Primera fase: s’adjudicaran els llocs de treball als actuals funcionaris de carrera i els de la JU030.
  • Segona fase: s’adjudicaran els llocs de treball als funcionaris que hagin aconseguit la seva plaça com a funcionaris de carrera els dels dos processos d’estabilització (concurs de mèrits i concurs-oposició).

Properament començarem a negociar les bases pròpiament dites del concurs de trasllats, i pel que fa referencia a la primera fase i com d’altra banda és lògic, UGTPRESONS exigirem que el barem garanteixi que els actuals funcionaris de carrera puguin escollir plaça amb prioritat respecte dels nous funcionaris provinents de la JU030.

Recordem que gràcies a la negociació d’UGT a la mesa general de Funció Pública i amb el Departament de Justícia, dels 777 interins que estan treballant als Centres penitenciaris de Catalunya, 253 consolidaran la seva plaça com a funcionaris de carrera al procés de la JU030 i 388 ho faran mitjançant els dos processos d’estabilització (291 per concurs de mèrits i 97 per concurs-oposició), el que farà que al sistema “únicament” restin 136 interins del cos de tècnics especialistes.

Enhorabona a tots els nous funcionaris de carrera!

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 15 de novembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca