Una altra organització destinada a difamar i desprestigiar els professionals penitenciaris: Observa

Vexacions. Tortures. Tractes inhumans i degradants. Maltractaments

Amb aquestes acusacions abocades en un provocador vídeo que han difós, es presenta el proper 1 de desembre una nova associació, OBSERVA, creada segons es manifesta al vídeo, per denunciar i perseguir uns comportaments que, segons ells, es produeixen de manera habitual a les presons catalanes.

Tornem a veure, doncs, com se’ns continua criminalitzant de manera gratuïta, sense cap base i amb un interès clar de traslladar a la societat catalana una realitat penitenciària falsa on els professionals penitenciaris som els botxins i els nostres administrats les víctimes.

Però si ja és ofensiu que se’ns difami falsament, quan això es produeix dins d’un temple sagrat per als professionals penitenciaris con és la presó Model, ja és intolerable.

UGTPRESONS no podem permetre que es posi en dubte constantment la professionalitat de milers de treballadores i treballadors penitenciaris, més quan demostrem diariament que fem una tasca absolutament imprescindible per a la societat catalana.

És per això que traslladarem als nostres serveis jurídics el vídeo de presentació d’aquesta associació per si pot incórrer en algun il·lícit penal.

Així mateix, reclamarem a la Consellera de Justícia i als responsables penitenciaris que rebutgin qualsevol contacte amb una associació que intentarà créixer amb seguretat a l’ombra de l’OSPDH, entitat també obsessionada amb el col·lectiu penitenciari.

D’altra banda, UGTPRESONS considerem que l’ús dels edificis públics no pot destinar-se a difamar i agredir a cap col·lectiu i, per això, ens adreçarem a l’Ajuntament de Barcelona, propietari de la presó Model, per demanar als seus responsables que impedeixen que es faci servir una instal·lació com aquesta per captar adeptes que vulguin sumar-se a una nova creuada contra la reputació i dignitat dels professionals penitenciaris.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 24 de novembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca