Complement de productivitat 2022 i 2023

A la Reunió de la Mesa Sectorial del personal d’Administració i Tècnic d’ahir dilluns,  i a petició de la UGT hem demanat les dades sobre l’assoliment del complement de productivitat corresponent a l’any 2022. La UGT tambéhem fet la consideració que el període d’autoavaluació d’aquest any ha estat massa breu.

Funció Pública ens ha informat que hi ha hagut un total de 42.703 avaluacions:

  • AVALUACIONS PUNTUACIÓ MÀXIMA 18,19 I 20 PUNTS: 37.884 (90,04%)
  • AVALUACIONS PUNTUACIÓ 16 i 17 PUNTS: 2708 (6,44 %)
  • AVALUACIONS PUNTUACIÓ 13, 14 i 15 PUNTS: 837 (1,99%)
  • AVALUACIONS PUNTUACIÓ 10, 11 i 12 PUNTS: 345 (0,82%)

L’Administració ens comenta que les incidències han estat mínimes i que només 299 treballadors/es (un 0,71%) no han assolit aquest complement, la gran majoria del Departament d’Educació al qual pertany el 25% dels avaluats.

No obstant això, els nostres afiliats poden adreçar-se als serveis jurídics si no estan conformes amb el no assoliment de la productivitat.

Felicitem a tots els empleats públics per l’assoliment d’una productivitat, ja que han demostrat la seva excel·lència en un any tan complicat com l’actual. Aquest era l’esperit de l’acord que vam signar únicament la UGT i Ccoo.

UGT vam assistir ahir a la primera reunió per a negociar el nou complement de productivitat pel 2023, que estarà lligat a objectius, on vàrem deixar clar que posarem com a condició imprescindible per arribar a un acord satisfactori que la quantitat pressupostària destinada a aquest complement siguin ostensiblement superior a la de l’any 2022.  

Salut

UGTPRESONS

Barcelona, 22 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca