Curs Online preparació concurs-oposició d’estabilització: Psicologia i Treball Social d’execució penal

UGTPRESONS t’informa que ja pots inscriure’t a la web www.forumformat.com al curs online de preparació per al procés de concurs-oposició d’estabilització del Cos Titulació Superior, Psicologia Execució Penal i Cos diplomatura, Treball Social Execució penal (Temaris Reduïts).

El curs començarà el pròxim 12 de desembre i finalitzarà el 3 d’abril de 2023. El format serà online amb classes virtuals. Hi haurà dos itineraris formatius, un pel cos de Psicòlegs i un altre pel cos de Treballadors Socials. S’establiran unes sessions conjuntes per ambdós cossos i altres específiques per cadascun d’ells.

Pots accedir a tota la informació del curs o fer la teva inscripció clickant el següent enllaç:

https://bit.ly/3XSsT39

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca