Modificació bases concurs-oposició tècnics especialistes

El passat 20 de desembre es va publicar al DOGC la resolució PRE/3973/2022 de convocatòria del concurs-oposició d’estabilització. Entre d’altres, una d’aquestes convocatòries, oferia 97 places pel Cos de Tècnics Especialistes Serveis Penitenciaris, i preveia una fase d’oposició, una fase de concurs i un curs selectiu de caràcter eliminatori.

UGTPRESONS en veure el redactat d’aquestes bases, i com a únic sindicat representatiu de Presons a la Mesa General de Funció Pública, va exigir, a la reunió d’aquesta Mesa el passat 22 de desembre, una modificació d’aquestes bases en el sentit d’eliminar el curs selectiu pels nostres companys i companyes, que en el moment de la convocatòria a aquest curs, poguessin acreditar una antiguitat superior als sis mesos.

Així, amb la modificació publicada avui al DOGC, el curs selectiu només el realitzaran els interins amb menys de 6 mesos d’antiguitat en el moment de la convocatòria al curs selectiu.

El redactat final de les bases en el seu punt 7.1 Fase formativa: curs selectiu, afegeix el següent paràgraf al seu redactat definitiu:

Les persones aspirants que hagin prestat serveis com a funcionàries interines del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup de serveis penitenciaris (grup C, subgrup C1), amb una durada mínima de sis mesos, en el moment de la convocatòria al curs selectiu, resten exemptes de realitzar-lo.”

Aquesta modificació de les bases aconseguida per UGTPRESONS beneficiarà a la pràctica totalitat d’interins que es presentin, evitant així que hagin de superar una prova eliminatòria amb el risc que això comporta.

UGTPRESONS continuarem reclamant a tots els espais de negociació millores laborals, inclòs a la Mesa General on som l’únic sindicat representant dels professionals penitenciaris.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 29 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca