Publicació al DOGC dels nomenaments del concurs de mèrits (conv.300)

Avui s’han publicat al DOGC la resolució amb els llistats de nomenaments com a funcionaris de carrera, en relació amb els processos d’estabilització, mitjançant el sistema selectiu excepcional del concurs de mèrits (núm. de registre de la convocatòria 300), segons la qual la data d’inici per comptar el mes de preses de possessió serà el 9 de gener.

En el cas dels funcionaris que consten a l’Annex 1 d’aquesta resolució, proposades per a nomenament subjecte a sistemad’adjudicació directa, es posarà el nomenament a l’ATRI mitjançant una comunicació que anirà signada pel secretari general, és a dir, seran nomenats de manera automàtica i no hauran de fer absolutament cap tràmit.

En el cas dels funcionaris que consten a l’Annex 2, subjectes al sistema d’adjudicació per elecció de lloc, disposen del termini d’un mes, a partir del 9 de gener, per fer el jurament o la promesa i prendre possessió del lloc de treball corresponent, per la qual cosa rebran la corresponent informació per Atri.

A l’Annex 3 es detallen les situacions de renúncia formal i altres situacions sobrevingudes que impedeixen el nomenament i la corresponent relació addicional de persones, següents al llistat, que seran finalment nomenades.

Cal recordar que aquesta darrera mesura és una conseqüència directa de l’exigència d’UGT a la mesa general, que des de l’inici de les negociacions sempre ha exigit que cap de les places que s’oferien quedessin sense cobrir, exigint que si es produïen renúncies es cobrissin amb els següents en la llista, també en el cas de les persones que tenen 1 mes per a prendre possessió, de tal manera que si renunciessin en el termini del mes de què disposen o no prenguessin possessió, aquestes també fossin cobertes pels següents de la llista.

UGTPRESONS, volem felicitar tots els companys/es que seran nomenats com a funcionaris de carrera i consolidar el seu lloc de treball, fruit dels acords de reducció de la temporalitat signats per la UGT, que es podrien titllar com a històrics i, que permetran, juntament amb el proper concurs-oposició, reduir l’escandalós índex de temporalitat que arrosseguem des de temps immemorials i poder així estabilitzar gairebé totalment la nostra plantilla.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 23 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca