Publicació oferta pública 2022 al DOGC

Aquest matí s’ha publicat al DOGC l’oferta de pública d’ocupació corresponent a l’any 2022. El motiu de la publicació en aquestes dates respon merament a una qüestió pressupostària del Govern. La data límit per la seva publicació era el 31 de desembre d’enguany per poder encabir aquesta oferta als pressupostos del 2022.

Les places ara publicades es proveiran mitjançant processos ordinaris de concurs oposició i resten pendents de les seves corresponents convocatòries ordinàries. Amb tota seguretat es publicaran una vegada finalitzats els processos d’estabilització de tots els departaments de la Generalitat encara en marxa, previsiblement el 2024.

El  total de places de l’àmbit d’execució penal és el següent:

 TORN LLIURERESERVA DISCAPACITATS*TOTAL PLACES
COS DE JURISTES527
COS DE PSICÒLEGS411051
COS DE TREBALLADORS SOCIALS12416
COS D’EDUCADORS SOCIALS30838
 TORN LLIUREPROMOCIÓ INTERNA*TOTAL PLACES
COS DE TÈCNICS ESPECIALISTES181432
  • Les places publicades tant les reservades per persones amb discapacitat com les de promoció interna, s’incorporaran al total de places del torn lliure en cas de no ser ocupades.

UGTPRESONS valorem positivament aquesta publicació, que de no haver-se produït hagués significat la pèrdua pressupostària de totes aquestes places. De la mateixa manera, donat que la previsió de convocatòria dels processos ordinaris corresponents es preveu per l’any 2024, deixa oberta la possibilitat que el total de places dels diferents cossos pugui augmentar, sempre en funció dels pressupostos del 2023 que finalment aprovi el Govern. A més implica que es podran consolidar tots aquests llocs de treball del nostre àmbit.

Salut

UGTPRESONS

Barcelona, 21 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca