Publicats llistats persones i sistemes d’adjudicació de llocs de treball del concurs de mèrits d’estabilització (conv.300)

Avui s’han publicat el sistemes d’adjudicació de llocs de treball del concurs de mèrits d’estabilització.

A la publicació podreu trobar dos llistats, un amb les persones que hauran de presentar-se a l’acte públic d’adjudicació per escollir la seva plaça, i un altre llistat amb les persones que tindran una adjudicació directa, el que significa que es quedaran a la plaça que ocupen actualment fins al concurs de trasllats.

A partir del 5 de desembre es publicarà:

  • La relació de llocs de treball que s’oferiran a les persones que han d’assistir a l’acte públic.
  • La data en què se celebraran els corresponents actes públics d’adjudicació de llocs de treball, amb el detall del dia, hora i ubicació.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 2 de desembre de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca