Reunió amb la direcció

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS de C.P. Mas d’Enric us volem informar que aquest matí hem tingut una reunió informal d’urgència amb la Direcció per demanar que reconsideri la decisió de modificar el nombre funcionaris que podran marxar per cicle de les guàrdies de GSI, concretament del subgrup de CCI.

Hem recordat al director que aquesta lliurança forma part de l’acord amb el qual va arribar amb els sindicats, per tenir totes les guàrdies compensades a 18 funcionaris, i poder veure incrementats el nombre d’efectius disponibles amb formació de CCI, comprometent-se aquests funcionaris a cobrir les seves absències dins el mateix subgrup, garantint d’aquesta manera la cobertura de les nits a CCI dins la mateixa guàrdia. A canvi de les molèsties que pogués suposar haver de renunciar a una lliurança prèviament autoritzada, la ràtio de lliurança es veu incrementada amb un 2,77% per guàrdia.

El que cal lluitar és que siguin totes les guàrdies de 20 funcionaris i que s’incorporin 16 GSI més, des d’aquesta secció sindical no permetrem que marxin menys del 25% per cicle, res de fer logaritmes amb ’altres guàrdies.

La Direcció s’ha mostrat oberta a revisar la decisió i esperem que en un breu termini prengui una decisió d’acord amb les nostres pretensions i en favor dels companys i companyes afectats per la mesura.

Informar també que el pròxim dia 21 de febrer els representants sindicals d’UGTPRESONS estarem de visita al centre per respondre dubtes i fer tots aquells aclariments que siguin necessaris sobre qüestions com ara JUBILACIÓ ANTICIPADA, CONCURS DE TRASLLATS I COMANDAMENTS, PROPERS CONCURSOS SELECTIUS, etc.

Salut,

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric

El Catllar, 25 de gener de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca