Nous vestuaris a Brians 1 (pàrquing)

UGTPRESONS ACONSEGUIM VESTUARIS DIGNES PER ALS COMPANYS I COMPANYES DE BRIANS 1

UGTPRESONS us volem informar com ja us vam avançar en el seu moment que, gràcies a la persistència dels nostres companys de la Secció d’UGTPRESONS de Brians 1 i la denúncia que es va interposar davant Inspecció de Treball el passat mes de gener per l’estat insalubre dels vestuaris del pàrquing, es va aconseguir que un inspector del Servei d’Inspecció de Treball visites el C.P. Brians 1. 

Aquesta visita de l’inspector de treball es va produir el passat 26 de juliol, en la qual va poder  corroborar el que UGTPRESONS havíem denunciat i tal com apareixia a l’informe elaborat pel nostre responsable de Salut Laboral.

Tot i que existia un pressupost per reformar-los, però sense data, Inspecció va obligar que la reforma es comencés de manera imminent, i així ha sigut. Les obres van finalitzar aquest passat mes de desembre.

Actualment, tenim com a resultat uns vestuaris amb una molt bona millora respecte del seu estat anterior. Tot i que, quan es va instal·lar, aquests vestuaris haurien d’haver sigut provisionals, donat que són mòduls prefabricats, hi ha molts companys i companyes que han estat anys utilitzant-los. És per això que UGTPRESONS celebrem la reforma d’adequació ara fa res finalitzada, però ens hagués agradat més que haguessin canviat els mòduls prefabricats per uns vestuaris d’obra.

Tot i això, agraïm que des del dia 24 de desembre estan totalment operatius per al personal i que els resultats han estat molt positius. UGTPRESONS celebrem que els companys de Brians 1 que fan ús d’aquestes instal·lacions, ara tornen a poder dutxar-se i canviar-se en condicions òptimes de salubritat i amb un equipament totalment nou. Tot i que insistim, ens agradaria més que els prefabricats passessin a ser d’obra, ja que els actuals en un relativament breu espai de temps, tornaran a estar en les mateixes condicions de fa unes setmanes.

UGTPRESONS continuarà vetllant per la millora de les condicions laborals de tots els professionals penitenciaris, també a l’àmbit de la salut laboral, i per això posem a la vostra disposició el nostre equip de prevenció i salut perquè denuncieu qualsevol irregularitat que creieu s’estigui produint.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 4 de Gener del 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca