Novetats jubilació anticipada cossos penitenciaris

Departament de Justícia va presentar ahir davant el Ministerio de Seguridad Social tota la documentació requerida que permet iniciar el procediment general per a l’establiment de coeficients reductors que possibilitarà reduir l’edat de jubilació als professionals penitenciaris.

Ara, doncs, ja tenim obertes les dos vies d’accès, l’extraordinària per mitjà d’una esmena introduïda en una llei i l’ordinària que es va iniciar ahir mateix.

UGTPRESONS també començarà a buscar aliances a nivell estatal per donar més força a una reclamació històrica dels professionals penitenciaris.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca