Inspecció de Treball. Nou uniforme

Ahir al matí ens vam personar a la citació davant de la inspecció de treball arran de la denúncia que UGTPRESONS vam presentar el passat 16 de desembre contra la posada en marxa de la circular 3/2022 i del nou uniforme.

A la denúncia demanàvem més roba tant d’estiu com d’hivern, al considerar que les quantitats que ens estan repartint són del tot insuficients per a mantenir una higiene adequada, així com que proporcionin als treballadors els bufs, gorres i samarretes dels colors que demanen.

Evidentment, a la citació davant la inspectora, s’hauria d’haver presentat l’administració, però els nostres responsables de la secretaria una vegada més han posat de manifest el seu menyspreu cap al nostre col·lectiu al no presentar-se a aquesta, fent un exercici de prepotència en menystenir també a la Inspecció de Treball.

Davant aquesta situació, la inspectora de treball ens ha comunicat que ens tornarà a citar a l’administració com a denunciats i a UGTPRESONS com a denunciants, per tractar de donar solució a l’expedient obert amb número 43/0011082/22.

La inspectora també ens ha comunicat que farà tot el possible per donar resposta a les nostres demandes com més aviat millor, fins i tot abans de tornar a trobar-nos en aquesta propera citació de la qual esperem data.

Continuarem insistint en la nostra reivindicació i us informarem puntualment de l’evolució d’aquest assumpte.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 22 de febrer de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca