Nou èxit dels serveis jurídics d’UGTPRESONS

ACONSEGUIM LA CONDEMNA D’UN INTERN PER ATEMPTAT CONTRA L’AUTORITAT I A INDEMNITZAR A LA NOSTRA AFILIADA

Els fets van succeir al Departament de Salut de Brians 2 el 19 de maig de 2021, quan un intern va agredir violentament a una companya del centre provocant-li múltiples lesions que van trigar 72 dies a curar.

Com no podia ser d’una altra manera UGTPRESONS vam posar els nostres serveis jurídics a la disposició de la nostra afiliada i ens vam presentar al judici contra l’intern demanant un delicte d’atemptat previst a l’article 550.1 i 2 del codi penal, un delicte de lesions previst a l’article 147.1 del codi penal, l’obligació d’indemnitzar a la nostra companya i el pagament de les costes del judici.

Un cop desenvolupat el judici, la jutgessa del jutjat de lo penal 18 de Barcelona va dictar sentència ferma sense possibilitat de suspendre la seva execució en el sentit de:

  • Condemnar l’intern per delicte d’atemptat a funcionari públic previst a l’article 550.1 i 2 del codi penal i a la inhabilitació especial per exercir el sufragi passiu.
  • Condemnar l’intern per delicte de lesions previst a l’article 147.1 i 2 del CP.
  • Condemnar l’intern a indemnitzar a la nostra afiliada amb una quantitat de 3.944,16 €.
  • Imposició de les costes del judici.

Una vegada més es demostra la importància d’estar afiliat o afiliada a UGTPRESONS i la necessitat d’estar cobert per uns serveis jurídics de qualitat com els nostres. I més quan encara estem esperant que a Madrid es modifiqui l’article 80 de la Llei Orgànica General Penitenciària per ser reconeguts com Agents de l’Autoritat.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no hem deixat ni deixarem mai sols a les nostres afiliades i afiliats quan son objecte d’agressions per part d’interns o quan se’ls hi obren procediments tant disciplinaris com penals.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 14 de febrer de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca