Què més ha de passar…?!

Ahir dia 08/02/2023 es va produir de nou un greu incident al nostre centre. Es va activar un codi 2 en el M2 perquè un intern després de desobeir les ordres del funcionari, la va emprendre a cops de puny i colzades contra el company. I altra vegada només gràcies a la gran professionalitat de la plantilla de JOVES es va poder reduir a l’intern i conduir-lo al DERT. A conseqüència d’aquest gravíssim incident 3 companys degueren acudir a la mútua, esperem la seva ràpida recuperació.

Actualment, els mòduls són contenidors d’interns amb perfil psiquiàtric, com en aquest cas l’agressor. JOVES s’està convertint en un polvorí, pel fet que els psiquiatres converteixen actituds patològiques en conductuals.

I ara què? Toca esperar al pròxim escrit sindical lamentant una altra agressió? Senyors de la SECRETÀRIA FACIN ALGUNA COSA, la situació en JOVES és insostenible, fa dos dies un intern del DERT va atacar a dos companys amb un diable!!!!!! I gràcies a la seva perícia i a la sort, avui no tenen la cara desfigurada!!!!!

No sabem a què esperen per a prendre mesures dràstiques i intentar redreçar un centre al qual ningú vol venir a treballar, només cal veure de quin centre eren les últimes places que es van oferir en el concurs d’estabilització. Fins i tot funcionaris/as veterans amb molta experiència i molt vàlids s’estan plantejant marxar de JOVES, jubilar-se… Sinó prenen mesures JA, el centre serà ingovernable.

Fa poc van venir de la SMPRAV a visitar el nostre centre, van deixar veure la seva preocupació pel rumb que portava el centre, tot això buscant la complicitat amb la plantilla. Van escoltar els problemes i les solucions que vam plantejar i d’informació es van endur força… A QUÈ ESPEREN PER PENDRE MESURES?!?!?

L’intern protagonista de l’agressió d’ahir era, segons el psicòleg del mòdul, un “vulnerable”. Senyors de la SECRETARIA, vulnerables som tots els professionals que venim cada dia al C.P. de JOVES a intentar fer el nostre treball el millor que sabem i podem, però ens adonem que ESTEM SOLS. Les forces i els ànims de la plantilla estan per terra, les converses dels passadissos giren entorn la mateixa pregunta, qui serà el pròxim? Quina serà la gravetat? Perquè els dos últims incidents han estat agressions directes i brutals contra els funcionaris.

Fa molt de temps que els interns han travessat una línia vermella que hauria de ser infranquejable.

I vostès que fan? … res … VOLEM SOLUCIONS JA!!!

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS del C.P. Joves

La Roca del Vallès, 9 de febrer del 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca