Reunió amb el gerent

Davant l’imminent comiat de l’actual gerent, des de la Secció sindical dUGTPRESONS a Puig de les Basses hem volgut dur a terme una última reunió amb ell per saber l’estat dels compromisos i peticions que des de la nostra secció sindical s’han anat plantejant o aconseguit les últimes setmanes.

WALKIES TALKIES

Després de diverses queixes respecte als radiotransmissors i d’insistir en nombroses ocasions respecte a la necessitat que cap company d’interior hagués de fer el servei sense walkie, celebrem l’arribada de nous dispositius. Tot i això, pensem que la quantitat és insuficient i també hem detectat deficiències de la qualitat de la comunicació entre aquests.

UGTPRESONS ens sentim decebuts, ja que en un primer moment se’ns va dir que els dispositius antics quedarien com a reserva per evitar mancances i no ha sigut així. Hem recollit queixes de companys que treballen a les cabines de mòduls, que anteriorment disposaven de dos equips (un destinat a la comunicació amb els mòduls i l’altre amb el carrer major) i ara mateix només en tenen un.

Per aquests motius hem sol·licitat un llistat de la ubicació dels nous equips per saber exactament on s’han ubicat

Considerem que s’hauria de prioritzar la tinença de walkis per al personal d’interior, ja que hi ha persones que duen walki i es poden localitzar fàcilment mitjançant un telèfon.

Us agrairíem que si detecteu mancances o problemes ho comenteu a qualsevol delegat d’UGTPRESONS per intentar solucionar-ho amb la Direcció del centre. Seguirem l’evolució d’aquest assumpte molt a prop.

CONCURS HORARI

Hem recordat la lamentable gestió de l’últim concurs horari del Centre, on el Gerent va decidir incomplir l’acord existent entre la part social i la direcció. Aquest acord facilitava als participants que no havien aconseguit la seva primera opció, podien posteriorment, escollir en funció de la seva puntuació un millor horari.

Aquesta situació s’ha produït amb la resolució de la JU030, on companys que van marxar a altres centres van deixar lliures moltes opcions horàries, va ser llavors quan el Gerent va decidir no oferir-les als GAMP i GAMV, cobrint aquests horaris per reforços i substituts que tot just havien arribat al centre.

El més increïble i arbitrari de tot és comprovar com aquesta decisió no  afecta a tots per igual, ja que amb els CUSIS i alguns companys GAMV i GAMP si que s’ha complert.

Així mateix, exigim que es faci amb tots els treballadors.

D’altra banda, l’anomalia detectada on un GAMP ha estat fent funcions de GAMV no ha estat resolta. Ens informen que a partir del dia 01/02/2023 es posarà fi a aquesta pràctica.

CLITMATIZACIÓ

UGTPRESONS hem detectat la baixa temperatura que hi ha en diverses àrees del Centre  i així ens ho han confirmat alguns companys. Parlat amb la Direcció ens informen que estan a sobre i que s’anirà solucionant. De fet, hem pogut comprovar que la temperatura de la cafeteria exterior ja és més alta.

TAQUILLES

Amb l’última incorporació de companyes, s’ha detectat que el nombre de taquilles al vestidor femení és del tot insuficient, fet que ha obligat a haver d’utilitzar les taquilles exteriors ubicades al passadís.

La Secció sindical d’UGTPRESONS de Puig de les Basses ho va posar en coneixement de la Direcció i sembla que actualment han augmentat dit número. També hem exigit més previsió per a futurs moviments de personal.

PLACES DE PÀRQUING AMB CARREGADORS ELÉCTRICS

D’acord a legislació, els pàrquings amb més de 20 places han de tenir un nombre concret pels vehicles elèctrics o híbrids. UGTPRESONS hem posat en coneixement a la Direcció de la seva obligatorietat.

Segons la Direcció, la Secretaria General com que no tenen vehicles propis elèctrics ha decidit no proveir aquest servei. Ens consta que el gerent ha elevat la nostra petició. Seguirem molt a prop aquest tema.

Aprofitem per acomiadar-nos de l’actual gerent recalcant que sempre ha tingut la porta oberta per a les nostres demandes, encara que no hagin estat satisfetes a la seva majoria i desitjar-l’hi més fortuna i encert. Tot i això, esperem reunir-nos aviat amb el nou Gerent per tractar tots els problemes del centre.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Figueres, 2 de febrer de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca