Aclariments borsa de treball

CATAC INTENTA CAMUFLAR AMB MENTIDES LA SEVA ABSÈNCIA A LA NEGOCIACIÓ DE L’ACORD

Davant les diverses informacions malintencionades i capcioses que durant el dia d’avui estan circulant per les diverses xarxes socials, UGTPRESONS vol aclarir respecte a la gestió de l’actual borsa de treball i la futura encara per negociar i obrir, el següent:

Ahir es va signar un històric acord que, entre altres qüestions bàsiques pel nostre col·lectiu,  recull la unificació de l’actual borsa i de totes la resta de llistes, i ho fa amb el següent redactat literal:

“Inclusió de tot el personal interí de totes les llistes en una única sota el criteri d’antiguitat, i apertura de la borsa amb una nova convocatòria en un termini màxim de dos mesos.”

La primera frase fa referència al fet que gràcies a l’acord signat ahir, de manera imminent i automàtica es reunificarà en una única borsa a les actuals 413  persones que ocupen un lloc de treball en situació d’interinatge (sigui vacant, substitució o reforç), que s’integraran en aquesta actual borsa en estricte ordre d’antiguitat. Recordem que en anteriors reunions del grup de treball específic de borsa de treball, UGTPRESONS ens van negar rotundament a deixar fora de la borsa a 152 companyes i companys, com era la intenció de la secretaria i que ara amb la signatura de l’acord d’ahir estaran incloses en la borsa.

La segona frase fa referència al fet que en el termini màxim de dos mesos hi haurà una nova convocatòria per què les  persones que així ho sol·licitin puguin integrar-se a la borsa havent  superat prèviament els requisits i proves d’entrada a aquesta.

Avui mateix UGTPRESONS ens hem posat en contacte amb responsables de la secretaria que ens han informat que previsiblement la pròxima setmana ens convocaran a una reunió per negociar aquests requisits i proves d’accés de la nova convocatòria de noves entrades a la borsa.

Aquests requisits encara per determinar, podrien incloure, per exemple, proves físiques i aquest és el motiu de què la secretaria hagi fet una prereserva de dates en el CAR de Sant Cugat, per dur-les a terme. Per una vegada la nostra administració ha tingut certa previsió.

Un cop aclarit i explicat el punt de l’acord pel que fa referència a la borsa de treball, UGTPRESONS volem manifestar que considerem inadmissible que algunes organitzacions NO SIGNANTS de l’acord al qual vam arribar ahir després de més de 30 hores de negociació, es dediquin a jugar amb la sensibilitat de centenars de companys i companyes interins i interines, amb informacions falses o el que encara és pitjor, utilitzar la seva condició laboral per criticar un acord sense ni tan sols haver entès el que es va signar i que està escrit de manera clara i concisa.

Per a mostra del que diem, un exemple d’informació malintencionada:

Mentre alguns es dediquen des de casa seva a mal informar, inventar històries o a buscar problemes on no hi ha, per tal d’ocultar la seva ineptitud, amateurisme sindical, o directament tractar de desviar l’atenció per no haver estat presents en la negociació de l’acord signat ahir, no assumint la seva responsabilitat sindical envers els treballadors, i el que encara és més greu, sense haver donat encara una explicació de la seva absència en uns moments cabdals d’enfrontament amb l’administració, UGTPRESONS continuarem informant amb rigorositat, i lluitant sempre en defensa dels interessos del nostre col·lectiu.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 23 de març de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca