Aconseguim l’arxivament de la denúncia d’un intern a un company de Brians 2 afiliat a UGTPRESONS

La mentida és mentida encara que ho diguin els amics de la tortura inventada

Arran d’una denúncia presentada l’any 2017 per suposades agressions, insults i amenaces d’un funcionari a un intern d’origen magrebí al Centre Penitenciari de Brians 2, el jutjat de Martorell va acollir la versió de l’advocada d’UGTPRESONS que va defensar al funcionari, i després de diverses declaracions davant el Jutjat, el 2020 va arxivar el procediment, a l’entendre la inexistència d’indicis de comissió de delicte.

Posteriorment, l’Audiència Provincial de Barcelona va estimar el recurs de l’intern, respecte a una defectuosa actuació d’investigació, “ordenant” al Jutjat de Martorell a continuar adoptant mesures d’investigació.

Després de portar a terme més mesures d’investigació, el Jutjat novament va decidir arxivar el procediment el març del 2020, a l’entendre una vegada més que no hi havien indicis de comissió de delicte, arxiu que un altre cop, va apel·lar l’intern.

En aquesta nova apel·lació ha estat la mateixa Audiència Provincial la que s’ha pronunciat DESESTIMANT el recurs i confirmant l’arxivament del procediment.

Malgrat la insistència de l’intern, assessorat pels amics de la fal·làcia que constantment menteixen inventant tortures a les presons catalanes, finalment la veritat ha guanyat amb l’ajuda dels serveis jurídics d’UGTPRESONS, que durant tots aquests anys, com no podia ser d’una altra manera, va acompanyar al nostre afiliat fins a la finalització del procediment judicial amb la resolució d’arxivament de la denúncia de l’intern.

Una vegada més es demostra la importància d’estar afiliat o afiliada a UGTPRESONS i la necessitat d’estar cobert per uns serveis jurídics de qualitat com els nostres.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no hem deixat ni deixarem mai sols a les nostres afiliades i afiliats en la defensa dels seus interessos quan són denunciats, ni quan són objecte d’agressions per part d’interns o quan se’ls hi obren procediments tant disciplinaris com penals.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 2 de març de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca