Borsa de treball: elecció àmbits territorials i funcionals

UGTPRESONS hem realitzat un sondeig entre els interins i interines que no estaven integrats a la borsa general i hem detectat que a molts d’ells no se’ls va donar la possibilitat d’emplenar el full d’elecció d’àmbits territorials i funcionals.

Ara que tots estareu integrats en una mateixa borsa, haureu d’enviar al departament de Recursos Humans de la Secretaria una sol·licitud reflectint les vostres preferències. Estigueu atents perquè hem demanat a la Secretaria que ho enviï d’ofici a tots aquells que no hagin fet, i probablement en els pròxims dies rebreu aquesta notificació.

No obstant, us fem una breu explicació de la sol·licitud:

  • Tots els interins sense excepció l’han de fer, independentment de la modalitat de nomenament que tingueu (substitut, reforç o vacant) i de la vostra antiguitat, heu d’emplenar la plantilla per triar els àmbits funcionals i territorials on voleu treballar.
  • Aquest és un requisit indispensable per poder formar part de la nova borsa de treball, i és IMPORTANTÍSSIM per a la vostra recol·locació en cas d’un hipotètic cessament del lloc que ocupeu, ja que aquesta es produirà únicament en els llocs i territoris que heu escollit voluntàriament.
  • Aquesta tria s’ha de fer marcant un «0» en aquells àmbits en els quals mai es voldrà treballar i un “1, 2, 3”, etc. (sent 1 la primera preferència) en els quals sí que es vol treballar.

Aquest nou sistema va ser un avanç importantíssim que es va introduir a l’Acord de modificació de la  Borsa de 2019, que va permetre que els interins decideixin lliurement on volen treballar i així no es vegin obligats a acceptar les places que l’administració els «oferia», i que, de no fer-ho, comportava la pèrdua de l’antiguitat en la primera renúncia i l’expulsió de la borsa en la segona.

Amb aquesta millora aquest fet no es podrà produir, perquè en el cas improbable de cessament, la recol·locació només es duria a terme en els àmbits que s’han triat i mai en els que s’han rebutjat.

Els delegats d’UGTPRESONS del teu centre estan a la teva disposició per ajudar-te o assessorar-te, o bé us podeu posar en contacte amb nosaltres als telèfons que figuren a peu de pàgina.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 30 de març del 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca