Entrevista al ‘Café d’idees’ de RTVE l’endemà de l’acord històric amb el departament

Featured Video Play Icon

Intervenció de X.Martínez al programa de RTVE ‘Café d’idees’ de la Gemma Nierga, l’endemà de l’històric Acord signat per UGTPRESONS i la resta de sindicats aconseguint un increment net de plantilla de no menys de 350 efectius en els pròxims dos anys i importants mesures en matèria de seguretat.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca