Setmana tràgica al CP Brians 2

Com UGTPRESONS ja us vam informar, la setmana passada es van produir uns dels pitjors moments mai viscuts al nostre centre, quan el divendres un intern d’extrema perillositat i que ja havia agredit diversos companys a altres centres, va agredir brutalment a dos companys del DERT i un d’ells va haver de ser traslladat en ambulància a l’hospital per suturar-li  les greus ferides que l’intern li va provocar a la boca.

Malgrat la gravetat d’aquests fets, aquest cap de setmana s’han viscut novament molts moments de màxima tensió i perill.

Al mateix departament de règim tancat s’han provocat intencionadament dos incendis i es va trobar un “pintxo” de grans dimensions fet de ferralla afilada, en possessió d’un intern molt conflictiu el qual té aplicat un protocol d’extrema seguretat.

Però per si això no fos suficient, es van haver de practicar dues contencions psiquiàtriques i dos aïllaments provisionals més, a part d’una agressió a última hora de la tarda al cap d’unitat del MR1, quan un intern psiquiàtric li va donar un cop de puny a la cara sense mitjançar paraula.

Malauradament, ens estem acostumant al fet que la tònica de treball normalitzada sigui d’aquest nivell i que habitualment patim, ja no fets d’extrema gravetat, sinó directament agressions, les quals a més a més són cada cop més violentes i amb conseqüències més greus pels treballadors.

UGTPRESONS no podem permetre que això continuï d’aquesta manera. Desitgem al company agredit el cap de setmana que es recuperi ben aviat i us encoratgem a VENIR DEMÀ AL MATÍ, AMB ELS COMPANYS DE LA RESTA DE CENTRES, A LES 12.30 H. A LES PORTES DE BRIANS 2 PER FER-NOS SENTIR I DIR PROU.

UGTPRESONS us continuarem informant i continuarem prenent les mesures de pressió que calguin perquè es canviï el rumb que s’està marcant, i per aconseguir-ho necessitem estar units i demostrar la nostra força junts.

UGTPRESONS recolzarà jurídicament fins a les últimes conseqüències els treballadors que, com el nostre company David, pateixin agressions en el desenvolupament de les seves tasques i demanarem l’administració que actuï amb la màxima contundència davant fets com aquests.

Salutacions,

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Brians 2

Sant Esteve Sesrovires, 20 de març de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca