Concurs-oposició d’estabilització: reunió d’urgència amb Funció Pública

Avui diumenge, 30 d’abril, teníem convocada una reunió urgent entre la Funció Pública i els tres sindicats de la Mesa General: UGT, CCOO i CATAC per tractar de forma monogràfica el que es va produir ahir en el desenvolupament de les proves del procés d’oposicions d’estabilització.

La UGT hem exposat que, en primer lloc, cal una disculpa als participants ja que no van ser tractats/des al nivell que se li ha d’exigir a una Administració moderna i que aquesta disculpa sigui individualitzada a cadascuna de les persones que van participar en les proves.

Funció Pública ha manifestat que així ho farà i ha expressat que encara està recopilant dades per poder prendre una decisió definitiva respecte del que va passar durant les proves del concurs oposició d’estabilització per analitzar-les. Si finalment considera que s’ha vulnerat el principi de legalitat en alguna prova aquesta es repetirà.

Per poder recopilar el màxim d’incidències i queixes, l’Administració habilitarà un procediment per mitjans digitals per tal que qualsevol persona participant en el procés del concurs oposició pugui aportar el seu testimoni. Les queixes que siguin rellevants a nivell jurídic i que posin en perill els principis d’igualtat, mèrit i capacitat seran estudiades pel gabinet jurídic de Funció Pública.

Una vegada estudiades les diverses situacions, si el gabinet jurídic informa que en un cos/categoria s’ha posat en perill la legalitat del procés, Funció Pública farà repetir la prova.

La UGT hem demanat que en cas de repetir-se alguna prova, només tindran dret a participar-hi les persones acreditades ahir, el dia de la prova anul·lada.

I que si finalment s’ha de repetir alguna prova, aquesta ha de ser amb caràcter urgent i sempre abans del mes de juliol.

Salut,

UGTGENERALITAT

Barcelona, 30 d’abril de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca