Adjudicació de places definitives als aprovats sense plaça de la JU030

Quan el passat 9 de novembre es va publicar al DOGC el Decret Llei 14/2022 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat, UGTPRESONS ens vam adreçar immediatament per escrit al Secretari General del Departament de Justícia per demanar-li l’aplicació de la part del decret que preveia nomenar com a funcionaris de carrera els aspirants de la JU030 que haguessin superat totes les proves del procés sense obtenir plaça.

Per diversos motius aquest decret no va poder-se aplicar de manera immediata, ja que va haver de tramitar-se al Parlament de Catalunya com a Projecte de Llei, però finalment va acabar aprovant-se el passat 15 de maig ja transformat en la Llei 8/2023.

UGTPRESONS vam reiterar de nou la nostra demanda i el Departament de Justícia ens ha confirmat ara que l’assignació es durà a terme al llarg de la propera setmana.

Cal dir que aquesta és una demanda històrica d’UGTPRESONS i permetrà que les vacants que es vagin generant siguin ocupades no en règim d’interinatge, sinó amb assignacions com a funcionaris de carrera entre els participants que superin totes les proves de les futures oposicions, però que no aconsegueixin plaça.

Malgrat que en aquesta ocasió (amb la JU030) només en resultarà beneficiat un únic company interí, ja que els altres 12 possibles beneficiats van guanyar plaça definitiva al concurs de mèrits, aquesta possibilitat ja es durà a terme de manera automàtica en totes les futures oposicions que es convoquin.

Per aquest motiu, i per garantir que sempre hi hagi un nombre superior d’aspirants que poden superar tot el procés selectiu que places que s’ofereixen, UGTPRESONS exigirem que les futures bases de les nostres oposicions no limitin el nombre d’aspirants que poden accedir a les proves mentre les vagin superant.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 2 de juny de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca