Cessament en “diferit” del Director de Brians 2

EL SENTIT COMÚ HA ACABAT IMPERANT

Ahir a la tarda ens vam assabentar de la bona notícia del cessament en diferit del director de Brians 2, Joan Carles Navarro.

Encara que tardana no deixa de ser una gran notícia per a tots els professionals penitenciaris de Catalunya i, més concretament per a la plantilla de Brians 2.

Naturalment el Secretari de Mesures Penals mai reconeixerà que es tracta d’un cessament i que la decisió l’havia pres fa temps.

Tampoc reconeixerà que no va ser prou valent per prendre la decisió quan tocava, i defensarà que res té a veure amb la crisi encara oberta amb pràcticament la meitat de la plantilla del centre.

UGTPRESONS ja vam advertir a la Consellera de Justícia a l’escrit que li vam adreçar el 18 de maig que havia d’abordar la substitució del director de Brians 2 amb celeritat ja que el conflicte estava destinat a complicar-se cada dia, i més quan 381 professionals de totes les àrees estaven fermament posicionats en contra del director i reclamaven el seu cessament.

Afortunadament aquest cessament en diferit posa fi a un greu problema que afectava al centre més gran del nostre país, i hauria de suposar la tornada a la normalitat sobretot quan la substituta serà l’antiga directora del centre Brigit Blàzquez, persona de consens per a tots i a la que UGTPRESONS desitgem els màxims encerts.

UGTPRESONS esperem que en el futur els màxims responsables de l’Administració Penitenciària, els que han de prendre decisions i cobren per fer-ho, abordin els problemes que sorgeixin de forma immediata, i deixin d’intentar fer baixar el suflé amb decisions diferides……“a ver si cuela”.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 12 de juliol de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca