CP Mas d’Enric: visita prevenció

La secció sindical d’UGTPRESONS, al CP. Más d’Enric hem fet una visita al Centre per revisar les qüestions pendents referents a salut i  riscos laborals i comprovar si s’han implementat les recomanacions que vam fer a l’informe elaborat fa uns mesos.

Al mateix temps, hem aprofitat per recopilar informació sobre altres qüestions:

Hem comprovat que les màquines perquè els interns puguin consultar el peculi i comunicacions estan ja al centre, esperem que entrin en funcionament pròximament, això alleugerirà la feina dels professionals.

Tema temperatures als menjadors tot continua igual, sense solució que sigui efectiva.

Ens han confirmat des de RRHH que s’han incorporat 8 companys del darrer procés de selecció i que preveuen que n’arribin d’altres, això farà que el període de vacances es pugui gaudir amb una certa normalitat, tot i que la manca de personal continua sent  greu al nostre centre, com així ho demostren les repetides demandes d’hores extraordinàries.

També hem pogut constatar, que tot i la incorporació d’aquests nous companys, hi ha alguna guàrdia que encara no arriba al mínim de 18 funcionaris, demanem a la Direcció que corregeixi immediatament aquest desajustament demanant a la Secretaria els GSI necessaris per poder garantir els mínims al torn de nit i que aquests no hagin de ser coberts amb hores extraordinàries.

Salut,

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric

El Catllar, 10 de juliol de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca