El miop que no veu els seus errors

El passat dia 25 de maig el CUE del centre va sofrir una agressió on un intern li va propinar dos cops de puny i una puntada en la cara. A conseqüència d’aquesta agressió EN L’EXERCICI DE LES SEVES FUNCIONS el nostre company va patir contusions i el trencament de les seves ulleres.

Doncs bé, l’administració rebutja el reemborsament de les seves ulleres. Sembla que, per a poder fer-se càrrec d’aquest increïble cost, el nostre company ha de demostrar un mal funcionament de l’administració o un error per part d’ella. Com és possible que l’administració reconegui un mal funcionament quan un intern decideix posar fi a la seva vida i disposi de quantitats ingents de diners per a les famílies?, i no veu el mateix mal funcionament en una agressió a un company? Queda clar que la Miopia d’alguns càrrecs no els deixa veure el mal funcionament de l’administració que ells “lideren” de forma inqüestionable. Si analitzen el dolent que vostès gestionen, veuran ràpidament el mal funcionament de l’administració

Des d’UGTPRESONS CPPB entenem que les ulleres són un element imprescindible perquè un treballador pugui realitzar correctament les seves funcions i que sense elles el treball no es podria realitzar. Entenem també que si les ulleres es trenquen en l‘EXERCICI DE LES SEVES FUNCIONS i directament relacionat amb AQUESTES, haurien de ser cobertes sense posar cap mena de trava, i més quan ha estat una agressió per part d’un intern que a atacat al nostre company de manera inesperada i fins i tot podria qüestionar-se si per culpa de les polítiques penitenciàries de la nostra BENVOLGUDA administració.

Potser el nostre benvolgut secretari general intenta dir-nos que no actuem quan hi hagi un conflicte per a no posar en risc les nostres pertinences. Potser intenta dir-nos que no portem els nostres rellotges a treballar, i seguim els horaris regimentals i tractamentals a través dels astres. Potser intenta dir-nos que tot el que constitueix uniforme no hem de portar-ho posat , com per exemple els mitjons , ja que en cas de trencament no ens els cobriran. Així després de treballar 15 hores sense mitjons ens sortiran unes bones butllofes i rascades, i d’una manera indirecta el nostre secretari ens vol enviar a passar uns dies a casa per a reposar i recuperar-nos . Desconeixem les seves intencions, però segurament van en aquesta línia, ja que tot el que fa és pel nostre benestar.

Caldrà doncs exigir, mitjons, rellotges, ulleres, etc., dispensades amb l’uniforme per evitar un patiment i cost personal en l’exercici de les nostres funcions.

Com a exemple, li diré, que quan el seu cotxe oficial punxa un roda, ho paguem tots. Tot i que vostè dirigeix amb “poca vista” el nostre departament!!!

Salut!

Secció Sindical d’UGPTPRESONS al C.P. Puig de les Basses

Figueres, 4 d’agost de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca