Reunió amb la direcció

Per part de la direcció acudeixen a la reunió el director i gerent del centre. Per part de les organitzacions sindicals  són presents els delegats de UGTPRESONS, CATAC-IAC  i  CCOO.

En primer lloc, la direcció del centre proposa a les OOSS que presentem idees en relació  a la supervisió, neteja i ordre de l’estat de les habitacions dels interns donat que no s’acaba de tenir un sistema que funcioni correctament. UGTPRESONS valorarem,amb la resta de companys, mesures a presentar en la propera reunió amb la direcció el proper mes de desembre.

Les OOSS recolzen la demanda de donar permisos als funcionaris GMO a fi de poder tenir accés al SIPC per tal de poder consultar les dades relatives als expedients disciplinaris dels interns. UGTPRESONS argumenta que aquest és un àmbit que afecta directament a la tasca pròpia del funcionaris d’interior essent una informació útil pels treballadors/es que més interactuen al centre amb els interns, per tant es demana que sigui autoritzada pel director ,a  la qual cosa el director donà el seu vist i plau.

En relació a la problemàtica amb el tema de les vespes, UGTPRESONS pregunta a la direcció si s’han complimentat les mesures pendents a realitzar, la direcció respon que es va fer una actuació el dia 17 d’agost passat per part d’una empresa especialitzada i està previst fer una altra el proper 20 de setembre.

Cal dir que per solucionar definitivament el problema dels insectes, cal que es porti a terme la remodelació total dels teulats de tot el centre, obres que estan pendents d’iniciar-se en un futur a mitjà termini. UGTPRESONS demana aclariment sobre el temps però no hi ha una resposta concreta al respecte.

La direcció informa que està previst reparar una part dels escalons de la porta principal fets malbé per un camió, es tractaria de la única obra prevista a curt termini al centre.

UGTPRESONS pregunta a la direcció quan estarà enllestit l’espai per ubicar l’ordinador del cuiner a la dependència de cuina. El director respon que està previst pels propers mesos fer la instal·lació de punts de xarxa amb connexió amb el servidor del centre per fer el desplegament del 14 ordinadors i 2 quioscs corresponents al programa “Alfabetització digital”. Aquest projecte donarà servei als interns per tal realitzar  recerca laboral, presentació d’instàncies, accés restringit als seus expedients personals, com accés restringit de internet, etc..  Tot aquest operatiu, exposen.. que abans que acabi l’any quedarà desplegat al centre.

A la petició conjunta de les OOSS referent a l’estat de les ILT i substitucions al centre, la direcció informa que ja s’han demanat substituts a les dues baixes actuals sense cobrir.UGTPRESONS pregunta a la direcció quin és el patró que té el centre per tal de decidir quan s’ha de demanar un substitut al Centre Directiu per cobrir una ILT,  a la qual cosa el director respon que no en tenen cap, que decideixen amb el temps si creuen oportú demanar substitut o no segons la informació que es vagi recopilant.

Les OOSS demanem informació respecte a la esperada proposta d’horari dels CRIMO’s que ha de presentar el Centre Directiu, el director respon que encara no en tenen cap i que s’espera arribi abans d’octubre. De moment seguiran fent l’horari actual.

El gerent informa que davant els problemes que presenta la actual màquina de cafè, ha contactat amb la empresa en qüestió i estan valorant substituir-la per una altra més petita però menys problemàtica i sembla ser que de millor qualitat.

En relació a la màquina de refrescos que també està donant problemes també es valora substituir-la.

Salut

UGTPRESONS

Girona, 14 de setembre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca