Nou èxit dels Serveis Jurídics d’UGTPRESONS

Aquest matí els serveis jurídics d’UGTPRESONS hem rebut sentència estimatòria d’un contenciós administratiu plantejat per nosaltres per la denegació d’un permís de dos dies per hospitalització d’un familiar, a una companya de Brians 2.

El més rellevant de la situació és que en aquesta ocasió la mateixa administració demandada va reconèixer una setmana abans de la data de judici, que teníem raó en la nostra reivindicació, per la qual cosa no va haver-hi necessitat de celebrar-ho.

Que l’Administració s’aplani sense necessitat de judici suposa que és un tema molt clar, la qual cosa denota que és una “estirada d’orelles” a la Secretaria per part del mateix Departament de Justícia, així com demostra la pràctica intencionadament maliciosa de la Secretaria a negar sistemàticament els permisos sol·licitats, encara que siguin molt clars.

Com no podia ser d’una altra manera UGTPRESONS vam posar els nostres serveis jurídics a la disposició de la nostra afiliada quan van tenir coneixement de la denegació d’aquest permís sol·licitat, i ara veiem els resultats. 

Una vegada més es demostra la importància d’estar afiliat o afiliada a UGTPRESONS i la necessitat d’estar cobert per uns serveis jurídics de qualitat com els nostres. Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no hem deixat ni deixarem mai sols a les nostres afiliades i afiliats en procediments tant disciplinaris com penals, o administratius.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 22 de setembre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca