Publicats els resultats de les proves dels concursos-oposició d’estabilització (conv.650)

UGTPRESONS t’informa que avui s’han publicat les notes de les proves dels concursos-oposició d’estabilització que es van dur a terme el passat 1 de juliol (a excepció del Cos de Treballadors Socials).

Ara s’obre un termini de 10 dies per presentar al·legacions, de manera que el resultat definitiu no es coneixerà almenys fins final de setembre.

Les persones aspirants aptes han d’al·legar i acreditar els mèrits abans esmentats, davant del Tribunal Qualificador, en el termini de 10 dies hàbils a comptar des de demà, sempre que aquests mèrits no constin en el Registre general de personal (és a dir, que no constin a l’expedient d’ATRI).

UGTPRESONS et recorda que a la reunió del Grup d’Estabilització depenent de la Mesa General, a la que assistim en representació única dels professionals penitenciaris, vam demanar que les notes es publiquessin el mateix mes de juliol per escurçar al màxim els terminis de ressolució definitiva dels processos i poder convocar els concursos de trasllats el més aviat possible.

Malauradament, ens vam quedar sols en la reclamació, ja que la resta de sindicats van acceptar el calendari proposat per Funció Pública.

Accedeix a tota la informació obrint el PDF:

UGTPRESONS

Barcelona, 5 de setembre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca