Formació subvencionada i gratuïta exclusiva afiliades i afiliats

UGTPRESONS us oferim els cursos per aquests mesos d’octubre i novembre de 2023. Aquestes accions formatives, continuant amb la formació subvencionada i gratuïta iniciada el tercer trimestre de 2022, estan adreçades exclusivament als afiliats i afiliades d’UGTPRESONS. Al novembre hi haurà una nova oferta formativa.

El nostre programa formatiu està impartit per un grup de docents que garanteixen la qualitat de l’ensenyament tant pel que fa al coneixement del nostre àmbit, com pel que fa a la seva professionalitat i experiència, ja que comptem amb formadors que són treballadors en actiu a l’àmbit penitenciari.

Les accions formatives seran en línia i presencial, amb una durada de 40 hores i 8 hores respectivament. La formació en línia està limitada a 100 persones i la presencial a 50 persones, i s’hi accedirà per estricte ordre d’inscripció.

Els cursos en línia són:

  • Control i seguretat penitenciària. Del 23 d’octubre al 12 de novembre.
  • Interacció amb interns amb trets psicopàtics a l’àmbit penitenciari. Del 23 d’octubre al 12 de novembre.

Els cursos es pot completar entre les dates d’inici i finalització.

El curs presencial:

  • Gestió de conflictes en l’àmbit penitenciari: Tècniques de contenció i defensa personal en situacions conflictives. Els dies 4 i 11 de novembre de 16.30 h. a 20.30 h. a l’Acadèmia Barcelona Jiu-jitsu. C/Llull 16 Barcelona.

Si estàs interessat a inscriure’t, ho podràs fer a partir del dia d’avui i fins a l’inici de cadascuna de les activitats formatives a la web www.forumformat.com, i al desplegable de “Cursos” seleccionar “Presons”.

Pots consultar la metodologia del curs i el seu contingut al PDF que t’adjuntem.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 11 d’octubre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca