La dedocràcia al CP. Puig de les Basses

Fa uns dies UGTPRESONS vam informar que havien sortit dues places de cap d’unitat i dues places de Cap de Serveis per a ser cobertes per ATRI.

En nombroses ocasions hem criticat aquest sistema i el tornem a fer una altra vegada, ens sembla arbitrari i que no garanteix els principis de mèrit i capacitat recollits en l’ordenament jurídic i només afavoreix un sistema clientelista on “amiguetes” poden veure realitzades les seves aspiracions; i, d’altra banda, allunya l’esperança de companys/nyes que reuneixen les condicions per a ocupar aquesta plaça

Però si el sistema d’ATRI ens sembla injust, més injust ens sembla el sistema “d’Urgència” que assigna les places a dit sense publicitat ni possibilitat de concórrer en les mateixes condicions a tota la plantilla.

La posició d’UGTPRESONS CPPB sobre com cobrir aquestes places és clara i justa: Concursos de Comandaments periòdics i ajustats al nombre real de places vacants i per a la provisió provisional de places, rànquing en l’últim concurs de Comandaments.

Només cal afegir que la crítica que es fa és al sistema, i en cap cas als treballadors/res que cobreixen aquestes places, ja que no són els culpables de la mala gestió dels nostres superiors.

Esperem que la direcció del centre no faci ús en aquesta ocasió de la dedocracia per a assignar aquestes places i que es faci de la manera més justa i transparent que es pugui.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Puig de les Basses

Figueres, 30 d’octubre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca