Petició dels certificats en la formació GAP’s

UGTPRESONS ens hem dirigit avui al Secretari general de Justícia, Drets i Memòria, el senyor Jordi Martinoy i Camós, per posar en coneixement de la disfunció que la nostra administració està duent a terme respecte la formació que es realitza als diferents centres penitenciaris, formació coneguda com GAP’s (Guia d’Actuació Penitenciaria).

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca