UGT signem l’Acord Marc i el II Pla d’Igualtat de Gènere de l’Administració de la Generalitat

Avui, dimecres 11 d’octubre, a la MEPAGC, la UGT hem signat amb el Govern l’Acord Marc i el 2n Pla d’Igualtat de Gènere de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Després de molts mesos de negociació, per fi disposem d’un instrument que ens permetrà assolir una Administració més justa i igualitària entre homes i dones i promoure la no-discriminació de les persones LGTBI+.
És un Pla viu, dinàmic i obert que ens permetrà seguir avançant en el nostre compromís d’actualitzar i potenciar la transversalitat de gènere i fer realitat la transformació feminista de la nostra Administració.

Salut,

UGTPRESONS

Barcelona, 11 d’octubre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca