Reunió amb la direcció

Per la part social assistim UGTPRESONS i la Intersindical, de la resta de sindicats no en sabem res, sembla que un cop replegats els vots han acabat la seva feina i han perdut l’interès del què succeeix al nostre centre.

La direcció ens convoca per informar-nos que la Gerent torna al departament d’inspecció i serà substituïda per l’actual enginyer del Centre; sobta que la resta de sindicats no s’interessin pels canvis que es produiran en aquesta figura, responsable directe de gestionar tota la política de RRHH.

A banda d’aquesta qüestió i aprofitant l’avinentesa, UGTPRESONS hem demanat novament que es busquin solucions pel problema de personal que patim, especialment al mòdul 4 i Dones, on la dotació de 2 funcionaris és molt habitual; la direcció informa que de moment no veuen altra solució, ja que és una qüestió pressupostària i de moment no hi ha previsió d’increment, caldrà veure com surt el servei en aquestes dates nadalenques.

Denunciem que no s’està respectant l’acord sindical de no doblar en cabines dobles, excepte si la persona ho demana expressament, i demanem que s’incrementin els reforços en els moments de recomptes i en aquelles franges horàries més conflictives, amb moltes entrades i sortides d’interns i professionals; la direcció ho estudiarà.

Preguntem pels carregadors de cotxes elèctrics, ja demanats per UGTPRESONS fa un any; la Direcció ens comenta que està en marxa, s’està contactant des de Barcelona, amb diferents empreses per realitzar la instal·lació; UGTPRESONS creiem que una de les solucions més ràpides i econòmiques seria instal·lar diversos carregadors tipus Shuko per càrrega lenta, així n’hi hauria més disponibles i no s’hauria de sortir a mig matí a canviar el vehicle de lloc.

Pel que fa al concurs de CUSI, tot sembla indicar que es resoldrà després de festes, hem demanat a la direcció que les vacants que quedin sense cobrir, ho siguin per estricte ordre de rànquing, de manera totalment transparent, la Direcció manifesta que seguirà les directrius de la Secretaria.

Finalment, sembla que s’instal·laran armariets als passadissos per al personal, insistim que aquesta no és una solució acceptable al problema de massificació que estan patint alguns vestidors, la gerent ens diu que hi ha un altre espai que es podrà habilitar com a vestidor.

Salut,

Secció sindical d’UGTPRESONS de Mas Enric

El Catllar, 25 de novembre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca