Jornada de Jubilació Anticipada per als professionals penitenciaris a Lleida

Èxit de participació a la Jornada de Jubilació Anticipada per als professionals penitenciaris celebrada avui a la seu d’UGT a Lleida amb la participació de José Luís Águila Barranco (Secretari General de la UGT de les Terres de Lleida), Núria Nassarre (UGTPresons), Xavi Martinez (UGTPresons) i Francisco García Crespín (Responsable de la Policia Local a nivell estatal de la UGT i negociador dels acords de jubilació).

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca