Agressió trànsfoba al CP Lledoners

La secció sindical d’UGTPRESONS a Lledoners volem denunciar una “brutal” agressió trànsfoba ocasionada a la Cap d’Unitat del MR05. 

Aquest matí al voltant de les 9:30h s’ha activat un “CODI 2” derivat d’una baralla entre dos interns. Un cop apartat l’intern protagonista de l’agressió entre cancells per procedir a l’escorcoll superficial, aquest en un estat d’agressivitat que anava en augment focalitzat cap a la Cap d’Unitat del MR05, a la qual insultava i amenaçava, i  per evitar aquesta escalada, els funcionaris que es trobaven allà l’han hagut de reduir a terra. 

Durant aquesta intervenció l’intern primer ha agafat pel coll a la Cap d’Unitat del MR05 i després li ha estirat fortament dels cabells. També, li ha provocat el trencament d’una de les dents i un fort cop al genoll, per la qual cosa ha hagut de ser visitada per la Mútua. Finalment, la ràpida intervenció dels funcionaris ha permès emmanillar a l’intern i traslladar-lo fins al DERT sense més incidents. 

Un cop al DERT l’intern ha estat ubicat a la cel.la d’aïllament sota supervisió de CCTV, despullant-se aquest davant la càmera. Seguidament, se li ha ordenat que es vestís, fent cas omís a les ordres, mentre cridava: “A MI NO ME TOCA LA MARICONA DE LA CUSI DEL MR05. QUE ESE MARICÓN NO VUELVE A PONERME LA MANO ENCIMA. ESO LE PASA POR TOCARME”

Des d’UGTPRESONS desitgem una prompte recuperació de la Cap d’Unitat i posem els nostres serveis jurídics a la seva disposició pel que pugui necessitar.

UGTPRESONS exigeix a la Direcció del centre que s’apliqui el Reglament amb la màxima contundència, ja que no podem tolerar més agressions ni insults de cap mena. Venim a treballar, no a jugar-nos la cara!!!!

Salut! 

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners 

Sant Joan de Vilatorrada, 14 de desembre de 2023 

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca