Malestar de la plantilla del DERT

UGTPONENT li volem transmetre el malestar de la plantilla del Dert del qual compartim, i per aquest motiu, li fem a mans la nostra queixa sobre la gestió de la videotrucada que NO ES VA SUSPENDRE a l’intern protagonista d’una alteració molt greu de l’ordre, el qual va agredir a dos funcionaris, el passat divendres 1 de desembre.

Aquest intern va passar 16 h immobilitzat, i a les 08.30 h de l’endemà als fets, se’l va deslligar i a la tarda va realitzar la videotrucada que tenia programada.

Considerem que és un gravíssim error, no només per posar en perill la seguretat de centre i dels companys, sinó per les mesures de seguretat que implica traslladar aquest tipus d’interns en un despatx no preparat, on poder fer la videotrucada, del qual se li havien de treure les manilles, sense tenir les suficients garanties de seguretat.

En aquest sentit, demanem a la Direcció que habiliti en un dels despatxos on es fan les videotrucades, una porta amb cranc o un forat perquè els interns amb mesures extremes de seguretat que han de baixar emmanillats, se’ls hi puguin treure amb la porta tancada.

Salut!

Secció sindical UGTPRESONS C.P. PONENT

Lleida, 5 de desembre de 2023

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca