Reunió Equip Directiu, Crimos i OOSS

Assistents Administració: Antoni F., director CPOGi , José Ch.., gerent CPOGi i Blanca B. CUSED
Assistents CRIMOS. 3035, 1222, 3356 i 2510.
Assistents sindicats: IAC-CATAC , UGTPRESONS i LA INTERSINDICAL.

ORDRE DEL DIA:

  1. Resoldre dubtes en relació a l’aplicació en el CPOGi de l’horari dels CRIMOs del Centre Obert de Tarragona a partir del 8.04.24
  2. Acordar amb els CRIMOs i els representants sindicals la cadència del cicle especial de treball; es a dir, el període de canvi del CRIMO que faci el cicle especial de treball.
  3. Acordar amb els CRIMOs i els representants sindicals quin serà el primer CRIMO que faci el cicle especial de treball i l’ordre pel qual s’anirà fent. La proposta de la Direcció del CPOGi es que es comenci pel darrer CRIMO incorporat al CPOGi i que es continuï en funció de l’antiguitat en el centre i en cas d’empat es consideri l’antiguitat com a cap de servei.
  4. Torn obert de paraules.

DESENVOLUPAMENT DE LA REUNIÓ
El director explica que complirà la Instrucció que ha rebut de la Subdirecció general de recursos humans i econòmics canvi d’horari dels CRIMOS del CPOGI per elevar posteriorment a la comissió de seguiment el canvi d’horari (horari CRIMOS CPOTA) que la direcció ha decidit aplicar de forma unilateralment perquè l’horari actual que fan els CRIMOS del CPOGI no els hi consta cap Acord sobre el mateix i no es va elevar a la comissió de seguiment per tant entén que és un horari irregular. Pel que fa a l’horari que va proposar la direcció del CPOGI i acceptat pels CRIMOS del CPOGI el 16.05.23, mateix horari GMO CPOGI i horari que van demanar fer CRIMOS CPOTA i CPOLL, el director manifesta que el sotsdirector general de RRHH i econòmics no accepta aquest horari donat que un dels requisits que exigia es que tots els torns nocturns quedessin coberts per un CRIMO, els CRIMOS com les OOSS del CPOGI avui reclamem aplicar aquest Acord.

Els CRIMOS assistents i les OOSS demostrem que l’horari que volen imposar de forma unilateral tampoc compleix amb el requisit de cobrir totes les nits per un CRIMO. Puntualització referendada per el propi director del CPOTA en la reunió de la comissió de seguiment del dia 19.06.23, el qual va manifestar que amb la dotació de 6 CRIMOS era impossible cobrir tot el torn de nit, reclamem que cal augmentar la dotació de CRIMOS als CPOS si volen cobrir totes les nits. Malgrat això el director del CPOGI fa cas omís i
segueix en el seu empeny de executar la que segons ell és la Instrucció de la Subdirecció general de recursos humans i econòmics perquè tampoc ens el ha mostrat, ens ho hem de creure.

Resumint ens trobem davant una reunió tipus pantomima perquè el punt principal que era establiment de l’horari de CRIMOS del CPOT, està decidit, malgrat s’ha demostrat que no és el més idoni i que incompleix el cobriment de tots els torns de nit per part d’un CRIMO sense entrar en la dubtosa legalitat de la figura del corre torns, ara canvi de nom per cicle especial de treball el qual no sap l’horari anual que haurà de treballar per poder organitzar la seva vida familiar i social i la norma que s’inventen i imposen per encobrir aquesta irregularitat de demanar-se els dies de vacances, AP i CF amb dos mesos d’antelació.
Estem davant d’un equip directiu sotmès a les ordres estrictes de la Subdirecció general de recursos humans i econòmics i que no atén a cap explicació lògica malgrat impliqui un deteriorament del servei i de condicions laborals dels seus treballadors perquè amb els arguments dels director del CPOGi sospitem que aquestes imposicions arribaran a altres col·lectius, ja que fa molt temps que tant la direcció del centre com la Subdirecció general de recursos humans i econòmics maniobra per reduir els drets dels funcionaris perquè no saben gestionar temes de personal i no han cobert mai les places necessàries de llocs de treball base dels centre oberts.

Qualsevol aportació que vulgueu fer us podeu dirigir a:
cpogironaiaccatac@gmail.com
ugtpresons.cpobertgirona@gmail.com
serveispublics@intersindical-csc.cat

Girona, 27 de novembre de 2023
SSP IAC-CATAC, UGTPRESONS i LA INTERSINDICAL


Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca