Entrevistes a les TV locals per parlar del nou centre penitenciari

Featured Video Play Icon

Entrevistes de la secció sindical d’UGTPRESONS del CPPonent a Lleida TV i a La Xarxa per denunciar la precarietat de les instal·lacions i explicar la situació actual del centre davant la reforma integral o la construcció d’un nou centre penitenciari que proposa el Departament de Justícia.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca